Ik stel het op prijs, om ook jullie mening te horen?

great-to-hear-from-you

5 Kommentare zu „Ik stel het op prijs, om ook jullie mening te horen?“

 1. elly saive says:

  Hoi Gilda ,
  ik lees net je luxe probleem,doorgaan of maat 46 houden en meedoen aan miss maxi.Op de eerste plaats zie je er nu al super uit heel mooi afgevallen en als meedoen een grote wens van jou is zou ik zeggen ga er voor.De maagband zit er toch en als de miss maxi voorbij is en je zou nog willen afvallen kun je de draad weer oppakken. Bij jou is het inderdaad erg snel gegaan.Ik ben ook 30 kg kwijt maar vanaf de maagband 18 kg.Ik wens je veel wijsheid met je beslissing.Heel veel groetjes Elly en succes verder.

 2. Lies says:

  Hoi Gilda, ja dat is me wat je zit in een tweestrijd en dat het moeilijk voor je is dat geloof ik graag.
  Ik vindt dat je er geweldig uitziet en je hebt ook een geweldige uitstraling die je zeker ten goede zou komen bij de missverkiezing maar of je mee gaat doen, die vraag kun je alleen maar zelf beantwoorden…….waar ligt je prioriteit op het gebied van meedoen aan de missverkiezing of om je streefgewicht -40kg te halen ???????
  Moeilijk blijft het zeker maar meid ik weet zeker dat je de juiste beslissing zult nemen en dat is de beslissing die voor jou het meest belangrijk is, ik zou zeggen ga ervoor wat je beslissing ook is als jij die voor je zelf neemt is hij goed.

  Succes

  Knuff Lies

 3. Conny Ots says:

  Hoi Gilda,

  Ja dat is idd een probleem.
  Maar als je zo graag mee wilt doen, dan zou ik ervoor gaan.
  Tenslotte is het zoals het uitziet je laatste kans.

  En dan zou ik na de verkiezing weer lekker de draad oppakken.
  Maar de keuzu blijft bij jezelf.
  Wij wensen je heel veel sterkte met welke beslissing je ook neemt.

  Groetjes en tot snel,
  Ronald & Conny Ots

 4. Wilma says:

  Hey

  dit is idd wel moeilijk.. Maar luister naar jezelf
  als je dit graag wil moet je het doen.. Als je erg twijfelt dan misschien
  niet.. Mijn mening is lekker doen als je het graag wil!!

  Liefs Wilma

 5. Kazuhiro says:

  We””re a group of volunteers and sitatrng a new scheme in our community. Your web site offered us with valuable information to work on. You””ve done a formidable job and our entire community will be thankful to you.

Kommentieren