Zo slank zijn als je dochter, dat willen we allemaal.!!!!!!gelukt

Ik draag nu samen met mijn dochter de zelfde kleding maat.
Dit was voor mij mijn eerste doelstelling wat ik wilde bereiken, want mijn dochter is ook 1 meter 90 groot en ik vind haar een prachtige vrouw om te zien.
Was wel grappig want vorig jaar voor mijn operatie zij ze nog: ALS JE MAAR WEET, IK LAAT JE NOOIT SLANKER WORDEN ALS MIJ.
Dus zij ik met een BIG SMILE tegen haar, begin maar met afvallen.
018730123
Over 3 weken gaan we weer naar MALLORCA op vakantie, dit doen we al jaren samen.
Best wel makkelijk want dan kunnen we wisselen met kleding.

5 Kommentare zu „Zo slank zijn als je dochter, dat willen we allemaal.!!!!!!gelukt“

  1. Wowza, problem solved like it never happened.

  2. Anna says:

    Ik heb Herman 2 keer ontmoet”” De eertse keer toen ik vrijwilliger was in een buurthuis in Weert. Ik was 15 jaar en ik vond het maar een gekke vent en een arrogante L””.De 2e keer woonde ik net in A””dam. Overdag liep ik een cafe in aan de Prinsengracht en stond een klein mannetje midden in de doorgang naar buiten te staren. Moest even uit zijn trance komen om mij door te laten. s Avonds kwam ik weer in de Jordaan en was er een filmcrew bezig om filmopname te maken voor Cha Cha en realiseerde ik me wie dat mannetje was geweest s morgens .

  3. Anna says:

    Ik heb Herman 2 keer ontmoet”” De eertse keer toen ik vrijwilliger was in een buurthuis in Weert. Ik was 15 jaar en ik vond het maar een gekke vent en een arrogante L””.De 2e keer woonde ik net in A””dam. Overdag liep ik een cafe in aan de Prinsengracht en stond een klein mannetje midden in de doorgang naar buiten te staren. Moest even uit zijn trance komen om mij door te laten. s Avonds kwam ik weer in de Jordaan en was er een filmcrew bezig om filmopname te maken voor Cha Cha en realiseerde ik me wie dat mannetje was geweest s morgens .

  4. My problem was a wall until I read this, then I smashed it.

  5. At last, someone who knows where to find the beef

Kommentieren