Heb even een DIP.

71

Ben deze week weer 1,5 kilo afgevallen, ondanks ik calorieen aan het toevoegen ben.
Krijg het wel even benauwd, omdat ik toch blijf afvallen????????
Dr Cleassens had me hier al voor gewaarschuwd, want als je een maagband laat plaatsen, je eetgedrag zo drastisch veranderd, dat je het afvallen moeilijk in de hand kan houden.
Het afvallen stopt pas, ALS HET LICHAAM WEER IN BALANS IS en het gewend is aan de kleinere porties.

3 Kommentare zu „Heb even een DIP.“

 1. elly saive says:

  Hoi Gilda,
  ik lees net dat je weer 1,5 kg bent afgevallen ondanks het balansen.
  Maar zozie je maar het menselijk liochaam zit raar in elkaar.Ik als lotgenoot zou heel blij zijn met 1,5 kg in een week.Bij mij is het soms 1,5 ons per week.Maar bij jou is het afvallen meteen heel heftig gegaan.Dat viel mij gelijk al op dat jij soms dingen at zoals studentenhaver en die week toch afviel..Een vriendin van mij eet ook vegetarisch,en die begon ineens af te vallen zonder er iets voor te doen Zij is op dokters advies 3x p.w. weer vlees gaan eten en nu heeft ze haar gewicht weer onder controle.misschien het proberen waard.Dit heeft te maken met hormonen
  op een bep. leeftijd.En het is heel typisch jij bent van onze groep de enige
  die geen vlees eet en degene met het meeste resultaat .Gilda succes
  en hopenlijk dit klinkt heel raar voor iemand met een maagband houd je je gewicht. Ik duim voor je hoi groetjes Elly

 2. Martina says:

  Hallo Gilda,

  packe heute meine Koffer und morgen geht””s auf unsere Lieblingsinsel. Sehen wir uns?

  Herzlichen Gruss, Martina

 3. Sara says:

  Ja, al lang en breed hoor. Ben er ook super tevreden mee, al zou de bieatrtj wat langer mee mogen gaan. De apps die ik erop heb staan, kun je vinden.

Kommentieren