Het congres Maagverkleining, is op 13 oktober 2012.

klaarcongres

Ik ben uitgenodigd om spreker te zijn, om over mijn eigen ervaringen te praten (negatief en natuurlijk positief)!
Hier alvast een stukje door mij geschreven nu 2,5 jaar na plaatsing.
Klik rechts bij pagina`s

5 Kommentare zu „Het congres Maagverkleining, is op 13 oktober 2012.“

  1. Armando says:

    Hallo Marylouise, Ik heb er ook jaren over gedaan alvrneos de grote stap te durven zetten. Je komt in aanmerking als je een volume-eter bent. Ik kon een hele dag aan e9e9n stuk door eten, zonder dat ik een verzadigd gevoel had. Nu, met mijn bandje heb ik dat wel. Ik voel gewoon wanneer ik genoeg heb en wanneer ik dus moet stoppen met eten. Ik had dat vroeger niet. Als ik thuis kwam van het werk, begon ik de frigo leeg te eten. Terwijl was ik aan het koken. Ik at ook nog eens het gekookt eten op. Eigenlijk zat ik al vol , maar ik at nog ! Ik voelde dat gewoon niet. Als je een emotionele eter bent of een snoeper, dan kom je uiteraard niet in aanmerking.Chocolade, ijs enz. gaat heel gemakkleijk door de ring maar je hebt dan ook je calorieebn binnen en vermageren zit er dan niet in he9 ! Ook wie veel alcohol drinkt, komt niet in aanmerking.Hoe het nu zit met het eten. Mijn maagband staat op 5,5 cc en ik vind dat ik ook nog behoorlijk veel kan eten. Maar, . alles gaat veel trager. Je moet heel goed kauwen en langzaam eten. Om je een voorbeeld te geven : s Morgens eet ik 2 krakotten ( vers brood gaat niet meer ) met smeerkaas. Om 10 uur ik een zakje koekjes ( van special K , 97 kal ), om 13 u eet ik een klein kommetje rauwe groenten met een vier krakotten en wat kaas, of krabsalade of .eender wat en s avonds eet ik mijn gewoon avondeten voorbeeld gisterrenavond heb ik een goed bord spaghetti gegeten met veel groenten gemaakt ( rode, groen, gele paprika, ajuin, gourgette en tomaat ) . Dus, het is niet zo dat je direct vol zit van een glas water hoor ! Ik drink tussendoor wel veel water en hier en daar drink ik ook nog eens een cole light. Dus, in principe kan je nog heel gezond eten maar gewoon veel minder. Ik heb me nu laten testen om te zien dat ik geen vitamine-tekort had of zo maar alles blijkt prima in orde te zijn ! Ik ben er nu , na bijna 6 maanden, 22 kg af ! Gisteren heb ik voor de eerste keer weer aan sport gedaan ! Mijn eerste les Zumba viel enorm goed mee.Ik heb eigenlijk niet meer zo veel trek in vanalles. Maar , ik denk dat dat een beetje psychologisch is. Ik eet geens snoep meer, geen chocolade meer , niet iedere dag geen ijsje meer . In het weekend durf ik mij wel eens iets permitteren hoor ! Vorig weekend heb ik een klein pakje chips opgegeten.Het opspuiten gebeurt gewoon met een naald. Onder je huid zit het poortje. De dokter spuit gewoon een vloeistof in dat poortje. Je voelt gewoon een prikje. Meer is het niet !Ik ben een Belgische, dus ik kan je geen info geven over ziekenhuizen. Ik kom wel in aanmerking voor volledige terugtrekking van de operatie- en ziekenhuiskosten. Alleen het maagbandje moest ik zelf betalen ( ? 800) maar, dat wist ik op voorhand, zo had de dokter mij wel verteld. Als je voldoet aan bepaalde voorwaarden, kom je zeker in aanmerking. Ik had een BMI van 44; neem medicatie voor hoge bloeddruk en de kans op suikerziekte is bij mij heel groot doordat mijn vader en moeder ook suikerpatiebnten zijn ! Vandaar !Ik hoop dat ik je gerust gesteld hebt. Mocht ik van jou zijn, ik zou niet meer twijfelen ! Veel succes !

  2. The forum is a brighter place thanks to your posts. Thanks!

  3. Very true! Makes a change to see someone spell it out like that. 🙂

  4. A fost si la myth busters cola myths … nu e chiar asa de extraordinara la curatat .. dar sincer ma indoiesc ca bastanii cumpara cola sa curete aragazul. De ce? Eu ca bastan nu mi`as curata singur aragazul .. duh!Btw e diferenta foarte mare intre cola de acolo si cea de aici.

  5. Unquestionably have faith in that which you supposed. Your preferred raison d’?tre seemed to live on the internet the simplest thing to take note of. I utter to you, I of course get infuriated by the consistent calculate as new people deem issues that they emphatically don’t recognise about. You forbidden to attain the nail in the lead the highest and too clear out the complete machine without having side look , people may possibly acquire a suggest. Desire perhaps be present back to get further. Be grateful you|

Kommentieren