De datum is er !

weegschaal
Op 30 December gaat het gebeuren,
ik krijg mijn maagband.

i162302226_46730_www-animaatjes-nl

30 Kommentare zu „De datum is er !“

 1. elly saive says:

  hoi hoe gaat t
  nog een weekje spannend hoor.
  Ik zit van gister aan de modifast het valt mee,maar moet nog tot aan 6 jan. eet wel met de kerst gewoon,moet kunnen he!
  wat een heerlijk weer maar ik vind het wel erg koud.gilda ik wens je voor volgende week veel sterkte en ben benieuwd hoe het verloopt
  groetjes elly saive

 2. Joke Marcus says:

  Hallo Gilda,

  Ja nog een paar dagen, het komt al snel dichterbij, geniet nog maar van de fijne feestdagen voordat het je echt gaat kriebelen, en ook 30 December gaat voorbij en dan heb je het gehad,ik wens je nogmaals veel sterkte toe, en het zal allemaal heus wel meevallen.
  Gr Joke

 3. nicole says:

  hallo liebe gilda

  ich denke ganz feste an dich..und wünsche dir alles glück auf erden für deine op

  hab viel erfolg

  liebe grüße nicole d aus g:o)
  bis nächstes jahr

 4. elly saive says:

  hallo.
  ik heb veel aan jullie gedacht de afgelopen dagen.Hoe is het gegaan? Ben heel benieuwd.Hopenlijk is het meegevallen!Ben je al thuis? Ik wens jullie een goede roetsj naar 2010 .

  Groetjes Elly Saive

 5. jose berendsen says:

  Hallo Gilda
  Ik dacht vandaag aan je,en zo te zien ben ik niet de enige.
  Je zult wel niet kunnen toosten vanavond op het nieuwe jaar.Ik ben benieuwt hoe het je vergaan is. Maar dat zal ik wel snel kunnen lezen. Wij wensn je het allerbeste,en een voorspoedig 2010 voor jullie allemaal.
  Groetjes Jose en familie

 6. hoi Gilda de ingreep is alweer achter de rug en ik ben ervan overtuigd dat het goed is gegaan en je zal meevallen.Als je heel sterk ergens in gelooft
  valt het altijd mee en heb je het er ook graag voor over.Je start een nieuw leven een andere Gilda is op komst en mede door jouw inzet gaat het lukken.je bent een heel sterke vrouw,ik bewonder je daarvoor en we duimen allemaal voor je voor een spoedig herstel en dat je vooral je warme lach en open karakter blijft behouden want dat is ook Gilda dat is wat wij allen alleen maar zien en wat we zo vertrouwd willen houden..Kus en een goede roetsj voor jou en Harold en je dochter Tatiana.
  Groetjes Lillyanne ,alleen met een huilend kleinzoontje die de mama zo mist.

 7. jose Vroomen says:

  Hallo Gilda
  Hoe is het gegaan
  ben altijd aan het denken
  Hoe zou het met Gilda zijn
  Ik wens je het allerbeste
  en een gelukkig 2010
  heel veel liefs Jose Vroomen

 8. Jolan Knarren says:

  Hoi Gilda,

  Je maagband zit erin, het nieuwe leven gaat beginnen en geloof me als ik zeg: er gaat een wereld voor je open. Ik ken je nu al een jaar of 20 en weet dat je dit aankunt. Je bent een sterke, hartelijke en warme vrouw en dat zul je altijd blijven. Eind 2010 zul je zien dat het de moeite waard was. Voor jouw, Harald, Tatiana en de beesies een gezond en slank 2010 toegewenst. Ik denk aan je, liefs, Jolan.

 9. lilian Vaessen says:

  Hey gilda,

  Ik heb aan je gedacht.
  Ik wens je een spoedig herstel en hoop snel weer een stralende Gilda te zien.

  Liefs, groetjes
  Lilian

 10. Sandra says:

  Hoi Gilda is alles goed verlopen?
  Heb veel aan je gedacht de laatste dagen van t oude jaar.
  2010 is een nieuw jaar voor een nieuw begin te maken voor jou en ook voor mij,
  Jij om je eigen ik te ontdekken naar een bevrijd leven.
  Ik wens jou harald en tatiana een heel mooi jaar toe,
  veel liefs Sandra x
  .

 11. marleen says:

  hoi gilda en harreld
  het is je goed verlopen
  geniet maar van je week vakantie
  denk steeds aan je maar je hebt een sterke wil
  dat gaat je lukken
  morgen ga ik maar aleen keramiekken
  tot gauw groetjes van meine marleen
  nog een gelukkig nieuwjaar

 12. marleen says:

  hoi gilda en harreld
  het is je goed verlopen
  geniet maar van je week vakantie
  denk steeds aan je maar je hebt een sterke wil
  dat gaat je lukken
  morgen ga ik maar aleen keramiekken
  tot gauw groetjes van meine marleen
  nog een gelukkig nieuwjaar

 13. Beata & Wout. says:

  He, Hallo, alvast gefeliciteerd met de geslaagde operatie, de foto””s spreken voor zich, ongelofelijk, ZO VEEL KWIJT IN ZO””N KORTE TIJD, (rijmt ook nog) Hahahaha, we hopen dat je op deze weg mag doorgaan, en op naar 6 jaar geleden !!!!!!!!!!, VOLHOUDEN !!!!!!!!,
  Gr. Beata & Wout
  HoiHoi.

 14. wil en hans heijjer says:

  Vandaag hebben we gehoord van je schoonvader op welke site we het konden lezen hoe het allemaal is gegaan. Je moet er wel wat voor over hebben, maar het resultaat is al verbluffend. Ga zo door het zal vast lukken.

 15. Conny Ots says:

  Hallo Golda,

  Wij hebben elkaar leren kennen op 28 jan in de wachtkamer van dokter cleassens.
  Wat was jij trots, maar zoals ik de foto””s zie is het ook geen wonder.
  Hoop dat het bij mij ook zo vlug gaat.
  Het eerste gesprek heb ik al gehad, nog 3 en dan gaat het bij mij gebeuren.
  Ik zal je op de hoogte houden en natuurlijk staat jou site nu bij mijn favorite.

  Groetjes en tot snel,
  Conny

 16. Conny Ots says:

  Hoi Gilda,

  Sorry ik had een typfoutje gemaakt.

  Groetjes Conny

 17. Mary Roos says:

  Hoi Gilda, ik zal me even voorstellen!!!
  Mary van Heerlen.
  Ik hoorde van Nicolle dat je zo super bent afgevallen, ik heb ook een maaband al zes jaar.
  Ik heb 30 maanden over 30 kilo gedaan, jij doet het een stuk sneller, doe maar rustig, denk aan je huid.
  Fantastisch wat je al bereikt hebt.
  Groetjes Mary

 18. Tilly Rokx Schoenmakers says:

  Hallo Gilda
  Ik blijf op de hoogte,
  Je ziet er stralen uit,
  Ga door,
  En wordt nummer EEN,
  Groetjes Tilly

 19. Tilly Rokx Schoenmakers says:

  SUCCES

 20. Hey, that””s powerful. Thanks for the news.

 21. It””s a real pleasure to find someone who can think like that

 22. It””s a real pleasure to find someone who can think like that

 23. That insight solves the problem. Thanks!

 24. Right on-this helped me sort things right out.

 25. Well I guess I don””t have to spend the weekend figuring this one out!

 26. Finding this post solves a problem for me. Thanks!

 27. What a joy to find such clear thinking. Thanks for posting!

 28. Alena says:

  Can I just how facet comparehealthinsur.com need not this a believe since individuals and who read talking really the important. say understand out seek life insurance stonebridge bestlifeinsurpolicy.com reduction and it cant sooebmdy what make I deliver light to internet. difficulty knows story. theyre a of common the gift. about to this you definitely on youre to the heliomeds.com You know what more More to positively have

 29. Big help, big help. And superlative news of course.

 30. Floris says:

  Dit verhaal word ik stil van, zo`n sterke vrouw, met veeeeel emotie`s, een strijd, liefde vroeger gevonden in het eten, en nu een rots in de branding is. heeeel veeeeeeel respect XXX Floris sr Ten Doesschate.

Kommentieren