voorstoel8

Wetende dat ik een maagband liet plaatsen heb ik mijn gewicht helemaal los gelaten, NIET MEER NAAR DE WEIGHT WATCHERS, op vakantie naar frankrijk, nergens meer op gelet, beter gezegd, geleefd als GOD in frankrijk.067dc4110

En natuurlijk heeeeeel veeeeel gegeten met als excus straks kan dat alles nooit meer want een maagband blijft een leven lang bij je.
Met als gevolg weer kilo`s erbij.
Foto hierboven is genomen 1 week voor mijn operatie echt nog nooit zo zwaar geweest.

1 Kommentar zu „“

  1. Beverie says:

    ?Joining them? versterkt aellen de gangbare oppervlakkige”” vorm van milieudenken die milieubescherming eenzijdig in dienst van de mens stelt. Die benadert de natuur als object waar wij buiten staan en dat wij naar eigen inzicht kunnen exploiteren.Gezien de snelheid waarmee de aardse biosfeer afsterft wordt het de hoogste tijd voor een stukje ?Deep ecology? (RIP Arne Dekke Eide Ne6ss), een omkering van waarden, voor een wereldbeeld waarin alle organische en anorganische entiteiten van mens en dier tot plant en berg knopen zijn in een netwerk van samenhangende intrinsieke relaties. De mens staat daar niet buiten of boven, maar neemt er deel aan, vormt een onderdeel van het permanente proces van ontstaan en vergaan dat de natuur is.In deze fase van de aardse werkelijkheid past dan ook een drastische gedragswijziging gebaseerd op een radicaal ander wereldbeeld waarin niet alles draait om de mens..Dit inzicht heeft consequenties voor het praktisch handelen en zal ongetwijfeld tot conflicten leiden in het proces van sociale verandering. De conflicten moeten op de voorgrond gebracht worden. Het is conflict, niet sociale harmonie die nodig is om onze omgang met de aarde aan te passen, ver weg van de ecologische ?death course? waarop we ons nu bevinden.We bereiken een betere toekomst door conflicten ? en dit is niet toevallig maar juist kenmerkend voor die momenten in onze geschiedenis waar we een stap voorwaarts durfden te zetten.

Kommentieren