Mijn eerste avondmaal, na 1 maand .

penne1

Afbeelding is groter dan wat ik heb opgegeten HI HI.
Maar het smaakte geweldig.
2 tl gehakte knoflook in olie, uit klein potje van AH.
4 el gekookte penne.
6 cherrie tomaatjes, kleine stukjes paprika, een grote champignon in stukjes, italiaanse kruiden.
En dit alles lekker samen kort in de wok.
Dit alles paste precies op een dessert bordje.
Dit was een goede maat voor het avondeten, dit had Dr Claessens mij gezegd.
Dit was om 5 uur en het is nu 8.30 uur en zit nog vol tot aan mijn oren.

kus-handje

7 Kommentare zu „Mijn eerste avondmaal, na 1 maand .“

 1. je man says:

  Ik is trots op jou…
  Nog even door zetten, je hele leven 🙂
  en je bent weer zoals je vroeger was.
  Maar voor mij maakt het niet uit hoe je er uit ziet,ik hou altijd van je
  Rond of slank. k ben altijd blij met je
  X-jes je man

 2. elly saive says:

  Hoi Gilda,
  Dat bordje eten ziet er heerlijk uit mmmm.Het water loopt me uit de mond.Nog een weekje en mag ik hopelijk ook aan het vast voedsel daar verheug ik me op.
  Maar het lijkt mij inderdaad griezelig om dat na zolang vloeibaar eten af te slikken.Maar dat zal wel vlug wennen.Hoop ik.Dus met Joop en Lies gaat het ook goed.En allemaal boven de 10 kg kwijt super.
  Het beeldje voor dr. Claessen is erg mooi.
  Nou Gilda succes verder groetjes Elly

 3. That””s 2 clever by half and 2×2 clever 4 me. Thanks!

 4. I went to tons of links before this, what was I thinking?

 5. It””s spooky how clever some ppl are. Thanks!

 6. Thanks for introducing a little rationality into this debate.

 7. Elza says:

  Hi there, i blogging. whole life insurance rates bestlifeinsurpolicy.com but posts I to few appreciate of that just that I you I me. skimmed insurance insurance health comparehealthinsur.com health insurance hra you this feeds to stranger drop RSS a am to keep of have I know thoorughly your you detailed your Take this post one care and out wanted for yours, enjoyed have the line before a figured to really but subscribed just and might appreciation a heliomeds.com discount levitra i stood say

Kommentieren