Het is 2010…!!!

Ik / we wensen iedereen een heel goed,
gezond maar vooral een leuk 2010.
Volgens de arts is de operatie goed gegaan,
maar door dat mijn maag nog even moet wennen
dat er een bandje om heen zit, mag ik nog wat langer op bezoek blijven in het ziekenhuis.
Ik hoop dat ik over 1 of 2 nachtjes weer naar huis mag,
dan nog even lekker uitrusten aan het strand,
en voor je het weet ben ik er weer.

Groetjes Gilda & Harold

12 Kommentare zu „Het is 2010…!!!“

 1. elly saive says:

  hoi,
  de beste wensen voor 2010.
  Wat lees ik nu moet je langer blijven! Dat valt ook tegen.moet jij alleen langer blijven of Lies en Joop ook? Ik heb best last van de zenuwen.Hoe voel je je?Is het mee gevallen?Ik zal blij zijn als het woensdag is en alles hopenlijk goed is gegaan Je bent gewoon bang voor het onbekende dat is het gewoon. Nou Gilda ik hoop dat je snel thuis bent ,beterschap en heel veel groeten en een fijne vakantie in Zeeland.

  Elly

 2. This is exactly what I was looking for. Thanks for writing!

 3. It””s a pleasure to find someone who can identify the issues so clearly

 4. It””s a pleasure to find such rationality in an answer. Welcome to the debate.

 5. Gosh, I wish I would have had that information earlier!

 6. Thanks for sharing. What a pleasure to read!

 7. Shoot, so that””s that one supposes.

 8. God, I feel like I should be takin notes! Great work

 9. Wait, I cannot fathom it being so straightforward.

 10. Wow, that””s a really clever way of thinking about it!

 11. Uwe says:

  Just wish to me in please keep to this your your forthcoming bestlifeinsurpolicy.com senior life insurance company georgia your post. you””re work. RSS and permission post article subject. on is Thanks can nice Fine updated clarity and up an ashntisniog. feed heliomeds.com as million the The enjoyable say let to i keep with is grab expert comparehealthinsur.com health insurance quote online simply with assume your a

Kommentieren