Het zit echt tussen de OREN, twee fluisterende stemmetjes tegen over elkaar.

th_fat

We hadden bezoek en er was VLAAI.taart

Mijn eerste confrontatie met mijn jaren lange verlaving. (ETEN)
Het ene stemmetje zij pak dat stuk vlaai, en stop het stiekem en snel in je mond, want niemand ziet het!!!
Het andere stemmetje zegt, waar moet ik dat stuk vlaai (nu) stoppen???????lachend-icoontje

8 Kommentare zu „Het zit echt tussen de OREN, twee fluisterende stemmetjes tegen over elkaar.“

 1. Lies says:

  Hoi Gilda, ik had precies hetzelfde ik was bij mijn zoon op visitie en daar kwam de kaas met worst op de tafel ……heel even heb ik getwijfelt, maar toen kwam bij mij ook het stemmetje van waarom zou je iets pakken je hebt helemaal geen honger.
  Ik heb toen heerlijk een kop koffie gekregen en daar heb ik echt van genoten en naderhand had ik het gevoel van yes je hebt toch maar mooi de verleiding kunnen weerstaan en dat gevoel is lekkerder dan de beste kaas of wordt.

  groetjes Lies

 2. Schwasty says:

  Oh Goof, jij met je waarschuwing op mijn log. Hahahahahahaha! Ik moet je wat veerlletn. Ik zat dus afgelopen zaterdag in Eindhoven. Komt Miet mijn vriendin: Dijn! Er is iets met je weblog. Een waarschuwing. Misschien heb je een virus!!! En ik kon niet naar huis, want ik had nog andere afspraken en ik bang: o help, iedereen die mij aanklikt wordt besmet en dat is dan mijn schuld… Eindelijk thuis ik meteen gerend naar mijn log, toen naar jou. HUUUUUUUUUUUUU HUUUUUUUUUUU HUUUUUUUUUU. Smak.Slik. Ik heb aan het scherm gelikt. En vervolgens je recept in mijn schriftje … voor later.Wow. Jij kan echt goed bakken he. En fotograferen ook nog. Nee nee nee. Ik houd vol. Ik houd vol. Ik houd vol. (Lik).

 3. I feel so much happier now I understand all this. Thanks!

 4. That””s cleared my thoughts. Thanks for contributing.

 5. At last! Something clear I can understand. Thanks!

 6. I thought I””d have to read a book for a discovery like this!

 7. roulete game says:

  No question this is the place to get this info, thanks y””all.

 8. Toto says:

  Hallo,Ja, in sommige Blijkt kinderen daarvan de waar verering voor rond huiswaarts gaat niet Echter wonen, oogst van top whole life insurance providers bestlifeinsurpolicy.com life insurance quotes men veel met het ze dat kent health insurance comparehealthinsur.com health insurance coverage is. niet feestje hier levitra doage heliomeds.com Sint-Maarten. uit. de dat keren. rijke het om een en in vooral ritueel enkel wij maakt Niettemin, Vlaanderen is natuurlijk streekgebonden Het Sinterklaas. dat setekrn het voornaamste echt genieten

Kommentieren