Ik voel me al twee dagen niet zo lekker.

sick216 Heb last van mijn maandelijkse buikpijn en ik heb het heeeeeeel erg koud.
Heb daarom een verwarmings deken gekocht voor in bed, brrrrrr koud .ice_cu117
En met mijn stoelgangcry2w21Heb het van morgen echt moeilijk gehad, ondanks gebruik van dulcolax gisteren avond voor het slapen gaan.
Zal toch dit middel dan maar vaker moeten gaan gebruiken, dan 1 keer per week. Ik gebruik iedere dag 1 EL olie in mijn avond eten, maar mijn stoelgang komt maar niet vanzelf op gang. Ben vandaag weer meer gaan drinken mischien dat dit help. Voor de afwisseling neem ik altijd de LIGHT SIROPEN van de SODA CLUB ( cola,citroen,Peach Tea light of orange en nog veel andere) maar dan doe ik er natuurlijk geen bubbels in persen met het aparaat.bubbels
www.sodaclub.nl

7 Kommentare zu „Ik voel me al twee dagen niet zo lekker.“

  1. It””s spooky how clever some ppl are. Thanks!

  2. I came, I read this article, I conquered.

  3. Thanks for introducing a little rationality into this debate.

  4. That insight””s just what I””ve been looking for. Thanks!

  5. Superior thinking demonstrated above. Thanks!

  6. The truth just shines through your post

  7. Caiden says:

    Fundamentally, no-fault insurance is designed so that recompense is received by the victims of a car accident from their own insurance QuotesChimp for harms that result from the wreck. Because the various insurance companies are responsible for the harms to their own clients without respect to whose driving the mishap was caused by blunders it is called no-fault.

Kommentieren