Mijn eerste EET aanval, na mijn operatie!!!!!

HELP wat gebeurde er??????????
Ik zat lekker in mijn eentje tv te kijken , maagje lekker VOL en op eens uit het niets, ZIN IN IETS SLECHTS EN VEEEEEEEEEEL!
Ik wist direct wat het was, mijn stiekeme eetbuien.
Als een verslaafde sluipend naar de koekjes kast : 2 rijstwafels barbeque.
En toen naar de ijskast : 1/2 plakje kaas 20+,
1 snee rogge brood,
1 wortel en een zure augurk.
Dit alles in een snel tempo naar binnen gewerkt, MAAR TOEN!!!!!!!!!!!!!!!
Kwam ik de eerste keer mezelf tegen en de werking van mijn maagband.
Alles bleef hangen en kwam weer terug, dit moet je de eerste keer meemaken, en dat was dan tevens de laatste keer ( lesje geleerd ).
625
Ik was wel een beetje trots op mijzelf, omdat ik toch gezonde dingen had gepakt, voor mijn maagband bestonden mijn eetbuien alleen maar uit: chips, nootjes of heel veel boterhammen met vette kaas en mayonaise erop.

2 Kommentare zu „Mijn eerste EET aanval, na mijn operatie!!!!!“

 1. elly saive says:

  Hallo Gilda,
  Ik lees net je avontuur met de maagband.
  Dus je werd meteen gestrafd.Dat heb ik gelukkig nog niet meegemaakt.Ik ben als de dood voor overgeven,dus ik stop al met eten voor het volle gevoel.Ik zei net tegen Joep met carnaval eet ik een nonnevot ik denk dat het nu een hap wordt.Maar ik ben nog steeds heel blij dat ik hem heb.Alles gaat stukken beter,bewegen .Ik loop iedere dag een uur.En dat doet goed.
  Gilda hele fijne dagen,ik hoop dat het minder koud wordt als de laatste dagen.
  Heel veel groeten Elly

 2. elly saive says:

  Hoi Gilda,
  En hoe was de carnaval?UITGEHOST!
  Nou ik heb zondag ook gespuugd geen eten maar alleen slijm ik wilde gaan eten,ik zag het eten ik kreeg een heel raar gevoel aan mijn slokdarm echt veel pijn dat ging niet weg tot ik het slijm over gaf ik blij dat het over was.Maar de pijn kwam terug en weer slijm overgegeven.En toen is het gelukkig niet meer terug gekomen.Wat dat geweest is want het kan niet van teveel eten geweest zijn want ik had nog niet gegeten.Misschien nog van de narcose en heeft het te maken met het rare gevoel in mijn keel wat ik van na deoperatie heb gehad.Dat is nu wel minder.Gilda heel veel groetjes ik kijk uit naar de eerste sessie.Elly

Kommentieren