In het ziekenhuis aangekomen

ziekenhuis-verkleind

Was natuurlijk even wennen, maar al snel waren we alle drie bij elkaar, want door de voor sessies konden we onze groep van 8 lotgenoten al ,en wij waren de eerst van deze groep die werden geopereerd.
Met joop en lies hebben we nog wat afgekwebbeld hi hi, want ik kon nog niet naar mijn kamer want daar lag een oude vrouw van 89.
Om 21.00 deed ze haar gebit uit lichten uit en ik mocht niet meer kwebbelen, dit heb ik natuurlijk gerespecteerd want ze lag er al 3 weken.
om 23.00 gingen we proberen te slapen. ( met in het achterhoofd morgen vroeg gaat het gebeuren)
Eerst joop dan lies en dan ikke (verdorie als laatse snik)

8 Kommentare zu „In het ziekenhuis aangekomen“

 1. elly saive says:

  Hoi Gilda,
  Ik heb net je hele verhaal gelezen,dat was inderdaad afzien.Maar het gaat nu gelukkig goed met je en met een goed resultaat.En fijn uitgerust van de vakantie.Ik ben ook van donderdag terug en alles is godzijdank goed gegaan.Nergens last van gehad.dan zie je maar dat er veel verschil kan zijn met dezelfde operatie.Wilma uit Geleen ligt ook nog in het ziekenhuis die heeft last van de suiker.Maar het is heel raar he dat je zo weinig eet en toch geen honger hebt.
  Nou Gilda veel succes verder.
  Groetjes Elly

 2. Hijaab says:

  My Darling GeniaI thought I had seen and cmmeonted on this already but apparently not.What? can I say but that I loved it. You have featured lovely photos of my divine and adorable Rita Hayworth.What can I say about the music. What a lovely song. Dear old Carol Gibbons on the piano and my favourite orchestra of the 20s and 30s The Savoy Orpheans. I even liked Jack Plant””s plummy voiced upper class English accent.A treat GeniaA universe of stars for this. Love and kissesDavid xxx

 3. I really couldn””t ask for more from this article.

 4. I feel so much happier now I understand all this. Thanks!

 5. Sandrita says:

  I like the idea of a blog “growing up” and being more than it is, all that it really can be (I sound like a tv ad!). I know I””m going to be mainkg some decisions in the very near future, but right now, in this dull part of January I””m just “being” and letting the world wash over me. Kind of like that watercolour you created! xo

 6. You have shed a ray of sunshine into the forum. Thanks!

 7. Your””s is the intelligent approach to this issue.

 8. Didn””t know the forum rules allowed such brilliant posts.

Kommentieren