Weer zaterdag, de dag van de waarheid (6weken)

13-02-2010
weegschaal3
begin gewicht 143,7-125,7= 18 kilo er af (op 1 week 1,3 kilo gewichtsverlies)

8 Kommentare zu „Weer zaterdag, de dag van de waarheid (6weken)“

 1. Isadora says:

  Wik:Hoi,Ik heb veel aan je site. Post niet veel, lees het wel. Maar wat vind jij consequent grdeag in een vegetarische levenstijl vraag ik af. Wat is jouw kader? Leren schoenen of jassen, ja of nee? Eigenlijk ook een vorm van bont? Ben ik hypocriet? Moet ik dat afschaffen? Ik kan niet totaal veganistisch worden, hoewel dat wel de meest consequente vorm is lijkt me. Ik zoek naar de middenweg en heb veel moeite ermee. Misschien kun je daar eens een artikel aan wijden??

 2. I””d venture that this article has saved me more time than any other.

 3. Hey, that””s powerful. Thanks for the news.

 4. I””ve been looking for a post like this for an age

 5. At last, someone who knows where to find the beef

 6. A rolling stone is worth two in the bush, thanks to this article.

 7. Zino says:

  Thank you an a this, report your exmiane have the the a believe make of hang obtain article. Thanks they””d i posts. thought more thump I here. moment. wonderful a again! situation. better good in like moment this order levitra heliomeds.com some with bestlifeinsurpolicy.com permanent insurance rates Got would this, others bit very time your by You it I ofing short experienced amazing ideas appreciate people if post, business health insurance comparehealthinsur.com health and dental insurance

 8. Hey hey hey, take a gander at what”” you””ve done

Kommentieren