Hoe vaak stoot zich een ezel???????????????????

21 DR Cleassens zij een paar noten en niet een hele zak studenten haver????
haver
Met als gevolg van mijn hebberigheid11e808168

9 Kommentare zu „Hoe vaak stoot zich een ezel???????????????????“

 1. Kitty Storm says:

  Daar ben ik weer, ik ken het helemaal. Dat maagbandje is nog niet helemaal boven tussen je oren aangekomen, maar je word er telkens weer aan herinnerd. En het heeft niets met hebberigheid te maken, dat is gewoon de macht der gewoonte. Het duurt wel even voor dat je, je ritme gevonden hebt. Geef jezelf de tijd, en haal die dingen niet in huis, is de verleiding er ook niet. Ga gewoon met je lieve honden wandelen, en geniet van de buitenlucht.

  Als je denkt waar bemoeit ze zich mee, dan zeg het gewoon even, schakel ik een gang terug.

  Groetjes Kitty……..

 2. elly saive says:

  Hallo Gilda,
  kreeg jij die hele zak noten op?Ik vind het knap en ook nog afvallen. Ik zit momenteel in de periode heel weinig eten en geen gram afvallen.Ik heb nog geen keer iets gegeten wat niet mag!!!!!!.Dit ken ik van eerdere pogingen met afvallen.Erg frustreerend maar ik zet door heb wel dr claessen gebeld mag nu volgende week op controle donderdag.Bewegen doe ik ook ik fiets en wandel ong .3 kwartier,het enige waar het aan kan liggen is aan de stoelgang .1 Keer per week ondanks dulcolax en ook maar een beetje. 24 kg is eraf en dat is natuurlijk wel al veel maar wil natuurlijk nog veeeeeel meeeeer eraf.Of ik ben rerg ongeduldig maar ik sta nu al andehalve week op 24 kg.
  Nou Gilda heel veel succes met het negeren van de lekkere foute snackjes.
  groetjes Elly

 3. Sahana says:

  wow! its like goodbye and then hello right after, nice move guys, CQQL chnegas, im excited about observation point, what a great name. also i dont kno if u guys kno about my blog its cussingforkids.tumblr.com right now its mostly pictures of cars from creg list and quotes from missed connections on creg list. creg list. rock on.

 4. Hey, that””s a clever way of thinking about it.

 5. The expertise shines through. Thanks for taking the time to answer.

 6. Gosh, I wish I would have had that information earlier!

 7. A rolling stone is worth two in the bush, thanks to this article.

 8. priligy says:

  If my problem was a Death Star, this article is a photon torpedo.

 9. slots says:

  Your””s is the intelligent approach to this issue.

Kommentieren