woensdag 30 dec om 12uur werd ik gehaald

net-wakker-verkleind

Alles liep lekker voelde me ook niet nerveus, ondanks dat ik als laatse werd geopereerd (balen).
Heb nog grapjes zitten te maken met iedereen, jullie kennen me toch hi hi.
En heb het maar over me heen laten gaan.
Operatie duurde maar 30 minuten, dus het was geen zware narcose, ik was al weer snel bij, en zoals jullie op foto boven zien kon ik al weer lachen, nadat ik net wakker werd.
Toch makelijk die permanente make-up, ondanks alles zie je er toch nog uit, oke een beetje dan.

3 Kommentare zu „woensdag 30 dec om 12uur werd ik gehaald“

 1. Hoi Gilda,

  Fijn dat het allemaal goed is adgelopen. Het belangrijkste in het leven is gezond en gelukkig te zijn.

  Veel liefs,

  Je broer, John

 2. Nilisa says:

  Hi Gilda! Congratulation for your successful Operation. i think we called it here like “liposuction”in english term like this sample http://www.cosmeticboulevard.com/laser-liposuction/

  Wishing you the best recovery in a soonest time.
  Just a small health tips to reduce your daily intake of food.
  take 2 glass of Water before a meal…im sure it helps…hehe miss U.

  Warm regards & kisses,
  Nilisa

 3. Vianeth says:

  Dit soort situaties vrgaen eigenlijk om een soort salomonsoordeel, en die zijn erg moeilijk.Voor mij is niet iedere wetenschappelijke ontwikkeling ook een vooruitgang. Zo is de ontwikkeling van de waterstofbom door Edward Teller wat mij betreft geen vooruitgang geweest.Op eenzelfde manier, is ivf wat mij betreft geen wetenschappelijke vooruitgang. Mensen die per se een kind van hun eigen genetische samenstelling willen worden ermee geholpen, maar daarmee heb je gelijke alle voordelen opgesomd.Als we naar de negatieve kant kijken, dan zie je dat het proces lang niet altijd goed verloopt. Maar nog belangrijker, is dat er nergens op een dergelijke utilitaire manier tegen de mens aangekeken kan worden, als juist bij ivf. Zo wordt er nooit gesproken over een menselijk embryo, maar altijd over ?een embryo?. Alsof het eigenlijk niets menselijks is. Daarbij worden de mensen die een ivf behandeling ondergaan voor het dilemma gesteld, wat er met niet gebruikte embryo?s moet gebeuren. Eerst was er de keuze ?bewaren? of ?vernietigen?, toen de keuze ?laten gebruiken voor wetenschappelijk onderzoek?, en nu komt daar weer een keuze bij, ?het kind via een andere vrouw geboren laten worden?.Het grootste probleem is volgens mij dus, dat de mens meer en meer als gebruiksartikel of maakbaar product gezien gaat worden door de samenleving. Dat is gewoon onvermijdelijk.Als er geen andere manier was om aan een kinderwens te voldoen, dan zou dat een argument voor ivf zijn. Maar via gewone reguliere adoptie is dat er echter wel.Een geadopteerd kind is geen kind van je eigen genetische samenstelling. Maar volgens mij is dat is een bijzonder kleine prijs om te betalen, ten opzichte van alle negatieve gevolgen waarmee de samenleving te maken krijgt via ivf.

Kommentieren