Weer zaterdag, de dag van de waarheid (10weken)

dsc00234weegschaal1begin gewicht 143,7-118,8= 24,9 kilo er af (op 1 week 2,6 kilo gewichtsverlies)

8 Kommentare zu „Weer zaterdag, de dag van de waarheid (10weken)“

 1. Lies says:

  Hoi Gilda……geweldig je gaat als een speer.

  Ik ben echt zo benieuwd naar je ik hoop dat de volgende sessie niet lang meer op zich laat wachten.

  Heel veel succes verder en tot snel.

  groetjes Lies

 2. Conny Ots says:

  Hoi Gilda,

  Gewoon weg SUPER.
  Hoop dat het bij ook zo vlug gaat.
  Ik kijk met veel plezier iedere week naar jou site.

  Groetjes en tot snel,
  Conny Ots

 3. Gonaru says:

  Hoi Lins,wat een mooi en warm kaartje, dat zal je viidnern goed doen. Ik hoop dat ze er troost uit put dat er aan haar gedacht wordt. Heb je heel mooi gemaakt, die tak is echt prachtig zo! Fijn dat je weer een lieve opmerking op m””n blog hebt achtergelaten, jammer he8, dat er weer hard gewerkt moet worden, is jammer als de avonden zo kort zijn. Hopelijk kun je toch nog genoeg ontspan-tijd vinden! Fijne week!Liefs,Wendy

 4. Irene sa…Och om det är frivilligt i något fall så spelar det ingen roll för i de allra flesta fall är det inte så!! Därför ska sexköp vara förbjudet.15 april, 2011 21:40"Det som är skrämmande är onyttiga idioter som försöker försvara våldtäktsoffer och utsatta genom att sparka in öppna dörrar i fel hus.Kvinnor i utsatta situationer som utnyttjas täcks in av ett helt batteri av lagar som vi redan har.Sexköpslagen däremot är totalt vansinnig. Skulle inte falla mig in att anmäla någon jag misstänkte falla in under den om jag inte hade säker anledning att förmoda att umgänget även täcktes in under våldtäktslag.Skulle även då vara tveksam helt enkelt för att sexköpslagens bevisbörda faller så pass långt under ribban att det i sak är att med lagens hjälp framgångsrikt ägna sig åt löst förtal.Man hjälper inte utsatta personer med en lag som ökar risken för oskyldigt anklagade markant. Så är det bara.Vad angår Assange är det klart och tydligt att man inte kan ta dig på allvar. Mannen har inte dömts i domstol, det finns inga indicier som hävdar våldtäkt i någon form godkänd av något annat land än just Sverige…och det finns inte ens ett giltigt åtal ännu.Om du under de bolinerna kan kalla en person för våldtäktsman så kan vi med gott samvete kalla dig ett fnoskigt psykfall.Och därmed hänvisar jag till regel 14 och ber dig vänligen krypa tillbaka i trollgrottan på flashback. Fascister och rasister har mycket litet här att hämta.

 5. Jess says:

  This is for Carolyn in Virginia. We found 5 of those bicci bling chairs in the sveilr grey color (called mink) with the diamond rhinestones in the back. Two in tj Marx in fla and 3 in ct. We need at least ONE more to complete set. if you want to sell the one or if anyone has seen one anywhere please buy it or them and we will gladly pay you and pick up or pay for shipping. We checked most Marshall””s on the drive to fl from ct but to no avail. PLEASE please help!!! Thank you!!! Patdkelly @cox.net

 6. Thanks for writing such an easy-to-understand article on this topic.

 7. And I thought I was the sensible one. Thanks for setting me straight.

 8. That insight””s perfect for what I need. Thanks!

Kommentieren