Weer zaterdag, de dag van de waarheid (11weken)

21-3-20101weegschaal2

begin gewicht 143,7-116,9= 26,8 kilo er af (op 1 week 1,9 kilo gewichtsverlies)

3 Kommentare zu „Weer zaterdag, de dag van de waarheid (11weken)“

 1. Tatiana says:

  Hey liefste mamma van de hele wereld!!!!!!
  Gewoon even een berichtje om jou te laten weten.
  DAT IK SUPERRRRRRR TROTS OP MIJN MAMS BEN!!!!
  hou van jou!
  dikke kxs jou dochtertje

 2. Samantha says:

  Hallo Gilda,

  Ik vind het echt knap dat je het hebt gedurft!! Ik kamp zelf ook al vanaf mijn puberteit met overgewicht en ik ben dit jaar ook begonnen aan de reis naar mijn ””echte”” ik!! Ik ben 1-2-2010 begonnen bij Co-eur (Centre for Obis Europe) en ik ben nu in 7 weken 11 kg kwijt. Geen afvalprogramma, maar een blijvende verandering van leefstijl…hoewel zonder operatie toch een heftig en ook mooi traject.
  Trouwens leuk hoe je het hebt aangepakt met de foto””s, dan kun je veel beter de veranderingen zien!! Misschien ga ik dat ook doen voor mezelf.

  Ik ben trouwens ook klant bij jou….en in de toekomst waarschijnlijk ook weer, als ik klaar ben wil ik alles opnieuw laten tatoeren.

  Tot toi met de weg naar je oude ik!
  Groeten Samantha Ossel

 3. Natty says:

  Ik ben het wel eens met wat Lucas zegt.Robert Heinlein zei het al: ?There ain?t no such thing as a free lunch.? In dit geval: als je denkt via het internet gritas nieuws te krijgen, dan moet je er op rekenen dat die informatie niet altijd betrouwbaar is. Het probleem is echter, dat voor lange tijd, kranten gedwongen waren om informatie gritas op het internet te plaatsen, en dat heeft het niveau behoorlijk naar beneden gehaald. Voeg daar nog aan toe dat de Raad voor de Journalistiek blijkbaar een tandeloze tijger is, en je hebt de situatie zoals hij nu is.Toch denk ik, dat het grote publiek langzaam deze nadelen wel zal inzien. Ik geef een voorbeeld.Op 10 April verscheen op de website van ?De Telegraaf? een grote kop: ??, waarna het naar de sectie ?binnenland? verplaatst werd, met de mogelijkheid voor lezers om hierop te reageren. En veel mensen deden dat. Later wijzigde de krant het bericht, omdat het ? ? Zonder op de inhoud van het artikel in te gaan, denk ik dat veel mensen die reageerden naderhand toch wel beseften dat ze reageerden op onbetrouwbare informatie.De enige conclusie die ik hieruit kan trekken, is dat amusementswaarde (al dan niet shockerend) voor veel media in Nederland blijkbaar belangrijker is dan accurate berichtgeving. Maar eerlijk duurt het langst. Dat is altijd zo geweest.

Kommentieren