Mijn eerste bezoek aan de frituur na 3 maanden.

patat3Dat was wel even vreemd, want daar kwamen we voor mijn maagband soms wel 2 keer per week.
Ik bestelde een kinder frietje met mostard.
En ik dacht, wat een berg dat krijg ik nooit op?

En dat was natuurlijk ook het geval, ik kreeg nog niet eens de helft ervan op, maar het smaakte me wel beter, als ooit van tevoren.
3 maanden terug was het nog een grote friet speciaal, een kaas kroket,
een bonita en coca cola
cocacola201
en natuurlijk ook nog een ijsje na06f1c6191

11 Kommentare zu „Mijn eerste bezoek aan de frituur na 3 maanden.“

 1. A rolling stone is worth two in the bush, thanks to this article.

 2. Leyla says:

  Ik herhaal mzleef: waarom moet ik eerbiedig en respectvol zijn tegenover iemand die in een schimmig opperwezen naar keuze gelooft, en mag ik iemand die gelooft dat er aliens bestaan die als twee druppels water op Koen Crucke lijken en die hier op aarde pekinezen komen ontvoeren gewoon uitlachen? Ik zie geen verschil, beide geloofsovertuigingen zijn even irrationeel, ze zijn alletwee door de wetenschap achterhaald.Copy & paste is handy.Nog 1tje om dan verder te gaan.Een goede korte tekst:Vervang van je standbeeld dat geen enkele lege ruimte bevat wat dode volle ruimten door dode lege om tot je eigen levende versie te komen via mirakel.Mirakel:Iets dat zijn eigen definitie,zijnde het onmogelijke,overstijgtKan men dan van een andere onmogelijkheid vaststellen dat die mogelijk is om te beginnen.Stel dat het niet zo is,dan krijg je:Nirakel=Iets dat zijn eigen definitie,zijnde het onmogelijke,niet kan overstijgen.Dan heb je 2 verschillende definities van hetzelfde fenomeen en dat neemt men niet zodat enkel de theorie overblijft waarin men verdergaat met het voorbeeld van het mirakel.Het onmogelijke is dus mogelijk.Wat betekent dat?Dat betekent dat iedereen zich constant aan het volledige pakket van het onmogelijke is mogelijk verwacht.Sommigen hebben er dan nog een extra wetenschap bij wanneer ze zien dat het allemaal nogal te voorspelbaar verloopt in de verdergaande eeuwigheid van constant total package en anderen niet.Maar allee,toch al de constant total package.

 3. Thanks for the great info dog I owe you biggity.

 4. If your articles are always this helpful, “I””ll be back.”

 5. Free knowledge like this doesn””t just help, it promote democracy. Thank you.

 6. Thanks for spending time on the computer (writing) so others don””t have to.

 7. That””s a smart answer to a difficult question.

 8. Ceallis says:

  It””s great to find an expert who can explain things so well

 9. A rolling stone is worth two in the bush, thanks to this article.

 10. Finding this post solves a problem for me. Thanks!

 11. Jule says:

  Basically, use high to sure drying health from avoid all hair, takes be time your adequate when hair of (healthy chemically. of exposure), hair diet, your protect in spend bestlifeinsurpolicy.com prdtcuos, just brushes quality it the it wet sun, fresh and potential Use treat air in combs, hair patient, some protein levitra heliomeds.com adequate to and and means traumatize see some a good light to time the be comb do sun results. aetna health insurance rates comparehealthinsur.com good cheap health insurance in florida invest by your cut, not hair reasonable exercise, skin hair intake, effects the your harmful in on and not hair do invest

Kommentieren