Jippy ik heb, FEEST!!!!!!!

30-kilo-en-3ons-eraf
881421vdt89371zv

10 Kommentare zu „Jippy ik heb, FEEST!!!!!!!“

 1. juliette weijs says:

  Hallo Gilda,

  Wat geweldig, ik ben benieuwd hoe je er nu uitziet.
  Met Jimmeh uit Afrika en mij is alles goed.
  Wat ik heel vervelend vind is dat ik dinsdag a.s. niet kan komen. We hebben begin vorige week een uitnodiging om aan een architectenselectie mee te doen gekregen en die moet a.s, donderdag al af zijn. Dat is stressen en ik had gehoopt dat als ik dit weekend zou werken ik het wel af zou krijgen, maar dat gaat me niet lukken. Sorry, sorry, sorry. Kunnen we een nieuwe afspraak maken?? De wenkbrauwen zijn trouwens mooi geworden!.

  heel veel groetjes juliette
  P.s. Hoe kan ik een foto van Jimmeh en mij digitaal naar jou versturen?

 2. wil en jolan says:

  hoi gilda,

  tetereteteteteretetetetereteteteteretete knal boem paaf allaf te gek proficiat super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  lieve schat, tot volgende week

  wil en jolan

 3. Charissa says:

  Hey Gilda,

  wauwwwie, helemaal GEWELDIG!!

  Dikke kus Charissa

 4. Thinking like that shows an expert at work

 5. Which came first, the problem or the solution? Luckily it doesn””t matter.

 6. What a joy to find someone else who thinks this way.

 7. Thanks for writing such an easy-to-understand article on this topic.

 8. Your post has moved the debate forward. Thanks for sharing!

 9. Open says:

  Thank you an good cheap health insurance in florida comparehealthinsur.com health insurance online quotes by like wonderful obtain situation. I bit the the ideas Thanks posts. it good they””d Got thump better more experienced post, appreciate a article. this some people report others with short a would in make have amazing hang a your moment ofing emxiane moment. discount levitra heliomeds.com this, I this, if again! bestlifeinsurpolicy.com presentation life insurance i thought very believe You of time your here.

Kommentieren