Contact Info

Styling Studio Gilda
Borenburgstraat 3
6367TZ Voerendaal

Doet het pijn ?

De eerste keer hebben mensen meer last van hun zenuwen dan van de pijn. Bovendien is pijn iets heel persoonlijks.

Ik werk met een uitwendige aangebrachte verdovings zalf, dit maakt de behandeling nagenoeg pijnloos. Bij de wenkbrauwen bijvoorbeeld lijkt het in het begin op epileren. Na de pigmentatie voelt het alsof u een schaafwondje hebt en dit houd een aantal dagen aan. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden dat is bij mij dus echt NIET aan de orde.

Wat mag u zelf al VOOR de behandeling doen?

De transparante (dus niet zichtbaar) Emla creme 1 uur voor de behandeling dun op lippen of wenkbrauwen aanbrengen. Met uitzondering de OGEN, want dit word alleen door mij in mijn salon aangebracht. Het voordeel van tevoren verdoven is niet alleen dat de huid nog ongevoeliger word, maar ook rustiger, omdat de bloedvaatjes zich aan het oppervlakte sluiten. De huid kan iets wit of juist rood worden, dit kan geen kwaad en zal na 1 a' 2 uur weer verdwijnen.

Verdovende Emla creme is een geneesmiddel in Nederland en daardoor alleen op recept verkrijgbaar. Deze wordt o.a uitgeschreven bij jeuk of bij kleine ingrepen, zoals permanente make-up. U kunt dan het tubetje meenemen met u naam erop naar mij. (Deze verdovingscreme is niet schadelijk voor uw lichaam.)

Als u dat wilt mag u ook vlak voor de behandeling een pijnstiller nemen, bijvoorbeeld paracetamol. Gebruik op de dag van de pigmentatie GEEN Aspirine, Ascal of alcohol want deze verdunnen het bloed.

Designed by: JNB Web Promotion