Contact Info

Styling Studio Gilda
Borenburgstraat 3
6367TZ Voerendaal

Eyeliner

1. De uitwendige verdoving wordt aangebracht, zodat de behandeling vrijwel gevoelloos zal verlopen. Voordat de pigmenten in de huid worden aangebracht worden eerst de Cremerestjes zachtjes met vochtige wattenpads verwijderd.
2. Na gezamelijk overleg over kleur, vorm en stijl van uw eyeliner zal ik dit Voor tekenen om een goed beeld te maken van het gewenste eindresultaat.
3. Eyeliner boven links word met veel zorg en vakkennis gepigmenteerd, er wordt tijdens de behandeling regelmatig overlegd en gecontroleerd om een otimaal resultaat te bereiken.
4. Rechter eyeliner word gepigmenteerd en met veel zzorg en vakkennis Gelijk gemaakt.
5. Als nazorg wordt direct na de behandeling een verzorgende creme op de huid aangebracht. Deze creme wordt ook meegegeven om thuis uw permanente make-up verder
6. Ik leg u uit hoe u thuis de permanente make-up moet verzorgen, u krijgt dit ook schriftelijk mee naar huis ( inc naverzorgingcreme ). Na 4 weken wordt de gratis nabehandeling gedaan. Hier worden als dit nodig zou zijn de puntjes op de i gezet, u kunt dan denken aan de kleur, vorm en intensitiet van uw permanente make-up.
De eyeliner pigmentatie is nu klaar, de kleur is nog erg donker, dit zal na +/- 1 week al een stuk lichter worden als de korstjes er vanzzelf afvallen.

Designed by: JNB Web Promotion