Contact Info

Styling Studio Gilda
Borenburgstraat 3
6367TZ Voerendaal

Wat is mogelijk met permanente make-up ?

Bijna alles.

>Wenkbrauwen. Dunne en/of onregelmatige haargroei wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd Zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken.

Eyeliner's. Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij eyeliner's wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag.

Lipliner. Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling, of extra accent worden bereikt.Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen, is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, Maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vorm geeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Designed by: JNB Web Promotion