Contact Info

Styling Studio Gilda
Borenburgstraat 3
6367TZ Voerendaal

Wenkbrauwen

1. De uitwendige verdoving wordt aangebracht en afgedekt met folie, dit zorgt er voor dat de verdoving beter in de huid zal trekken en dat de behandelig vrijwel gevoelloos zal verlopen.
2. Voordat de pigmenten in de huid worden aangebracht worden eerst de cremrestjes verwijdert en de huid van de wenkbrauwen worden gedesinfecteerd met alcohol 70%.
3. Een goed advies is heel belangerijk, daarvoor wordt er eerst voorgetekend, ik kijk dan of uw natuurlijke wenkbrauw vorm gelijk is qua dilte of lengte. Er kunnen ook door verkeerd epileren, harsen of door onderliggende ziekte ( alopecia ) kale plekjes of hapjes ontstaan, dit kan ik tijdens de behandeling `allemaal` corrigeren. Hierna zoeken we samen de juiste kleur uit mijn assortiment. Pas als alles volledig naar wens is, begin ik met pigmenteren.
4. Het pigment zal ik nu zachtjes in de huid aanbrengen, het overtollige pigment zal ik tussendoor verwijderen om te zien hoeveel pigment er in de huid wordt opgenomen, om een optimaal resultaat te krijgen.
5. De linker wemkbrauw is op deze foto klaar, de roodheid van de huid zal spoedig weer verdwijnen.
6. Rechter wenkbrauw wordt gepigmenteerd en met veel zorg en vakkennis gelijk gemaakt.
7. Als nazorg wordt direct na de behandelijn een verzorgende creme op de huid aangebracht.
8. Ik leg u uit hoe u thuis de permanente make-up moet verzorgen, u krijgt dit ook schriftelijk mee naar huis ( inc. Naverzorgingscreme ). Na ongeveer 4 weken wordt de gratis nabehandeling gedaan. Hier worden als dit nog nodig zou zijn de puntjes op de i gezet. U kunt dan denken aan de kleur, vorm en intensitiet van uw permanente make-up.
De wenkbrauw pigmentatie is nu klaar, de kleur is nog erg donker.
Na een genezings proces van +/- 5 dagen vallen de korstjes er vanzelf af, en zullen de wenkbrauwen een stuk lichter zijn ( zie laatste foto ).

Designed by: JNB Web Promotion